Categories
Diverse

Din jungla in jungla

Pericol la tot pasul, nesiguranta si frica. Un fosnet in tufis si, pana sa-ti dai seama, erai in dintii leopardului.

Cosmar al unui trecut de mult apus. Te trezesti si realizezi ca tot in jungla ai ramas. Jungla e alta, cosmarul continua.

Diferenta este ca acum pradatorul nu mai are bunul simt sa te ucida repede. Te chinuie ani de zile, iti tortureaza si ucide toate visele, toate sperantele.

Unii au noroc. Intalnesc in drumul lor persoane mitologice. Eroi ce stau in fata monstrilor fara frica. Ii infrunta si-i infrang.

Acesti eroi inspira si imitandu-i, multi se salveaza.

Una dintre caracteristicile eroilor este ca sunt ca noi. Aceiasi carne, aceleasi provocari. Diferenta este ca ei ALEG altceva cand sunt pusi in fata pericolului.

Aleg sa se ridice cand cad; Aleg sa priveasca dincolo de nevoile lor imediate. Aleg sa priveasca la nevoile celor din jur; Traiesc prezentul cu speranta unui viitor frumos, si imi place sa cred ca, la fel ca cei ce infruntau leopardul in vechime, au ca aliat FOCUL!

Manifestarea aceasta magica a uimit in vechime si continua sa uimeasca si azi. Flacara ei trezeste acelasi respect si veneratie.

Eu simt ca numarul eroilor creste. Din ce in ce mai multi invata cum sa foloseasca energiile Iubirii si cu acest FOC de partea lor vor schimba fata acestei lumi.

Alta jungla, alti eroi chemati la aventura, alte pericole de depasit, alte transformari spectaculoase de lasat in legenda pentru generatiile viitoare.

10 replies on “Din jungla in jungla”

cu un singur amendament sa nu fii mandru ca stii sa folosessti acest foc ,ca pe acolo isi baga coada agiuta, ci uimit si tu ca ti s-a dat acesta sansa ,smerit si practic normal privind de la o dimensiune mai inalta decat cea pamanteana ,a micului ego ,

Serafim de Savrov spunea de multe ori cand venea cineva la el ca sa-l impartaseasca -ce bucurie vine la mine ,ce bucurie!- aceasi bucurie imensa pe care o avea el in suflet ti-o daruiesc si eu tie maine ca rasplata pentru tot ce faci tu aici
LA MULTI ANI ,PETRE !ps maine poate n-am net

Leave a Reply