Categories
Diverse

Recunostinta

Azi sunt recunoscator pentru prietenii mei. Atat pentru cei reali, cu care ma vad mai des sau mai rar, cat si pentru cei virtuali, cu care nu m-am vazut niciodata.

Voi sunteti motivul pentru care viata aceasta merita sa fie traita. Conversatiile pe care le am cu voi constituie hrana sufletului meu.

Uneori lumina noastra se stinge si este reaprinsa de o scanteie de la alta pesoana. Fiecare dintre noi avem motive pentru a fi profund recunoscatori celor ce au aprins flacara in noi. – Albert Schweitzer

Mi-ati reaprins de atatea ori sufletul. 🙂

Una dintre cele mai mari boli pe lumea asta este sa nu insemni nimic pentru nimeni. – Teresa de Calcuta

Datorita voua ma simt sanatos tun! Datorita voua ma simt cu adevarat bogat!

13 replies on “Recunostinta”

Cu placere 😀
si eu iti sunt recunoscator, prima oara ti-am gasit blogul la o cautare din google..despre nivelele constiintei, cu ceva vreme in urma, mi-a placut din prima blogul tau multe posturi faine care te inspira si motiveaza..cu multe citate 🙂 .
Mersi Petru!
Sa auzim numai de bine

E minunat sa stii ca exista in lumea asta oameni pentru care ai un gand bun si, care, la randul lor, au un gand bun pentru tine. 🙂
Cel mai mare dar pe care ti-l poate face un om, consta intr-o apropiere sufleteasca, dezinteresata, iar mai departe se aplica vorba: dar din dar se face rai.
Multumesc!

Cu cat esti mai recunoscator, cu atat viata iti va oferi mai multe motive pentru a-ti sustine starea. Daca esti nemultumit des, iti va oferi motive sa mentina acea stare de nemultumire. Tu alegi.

eu pot sa -ti spun doar atat cat spune acest cantec ,eu asa te percep si doar asa simt ca as putea da inapoi ce am primit de la tine, am primit atat de mult, mi-ai dat atata energie si bucurie de a trai prieten drag!mergi inainte merita ,aprinde lumina ai cu ce si ai si pentru cine , uite ia si o scanteie de ai nevoie si chiar de vom muri ,vom muri razand stiind ca am facut tot ce trebuie pentru cea mai inalta cale !
http://www.youtube.com/watch?v=yKsNCRlLNYo

Cristina, draga, link-ul pe care l-ai pus tu aici a schimbat TOTUL pentru mine! Stiam melodia, dar n-am “vazut-o” niciodata asa…”Zinele bune” chiar exista si tu esti una dintre ele!
Iti multumesc mult, mult, mult de tot!!!

Leave a Reply